Meld je nu aan voor het laatste nieuws!

The Troupe

Egon is net terug uit China. Hij was in Xi'an - de oude hoofdstad van China - om de muziek die hij schreef voor De Kleine Sneeuwman in te studeren met de Chinees-Nederlandse versie van The Troupe. De voorstelling ging aldaar in première op 16 december. Het hele circus heeft zich verplaatst naar Nederland en speelt vanaf 24 december 13 voorstellingen in de Nederlandse Theaters: Oosterhout (24/12), Tilburg (26/12), Groningen (27/12), Breda (28/12), Amsterdam (29/12), Den Haag (3/1), Lelystad (4/1), Zwolle (5/1), Den Helder (6/1) en Rotterdam (7/1).

De sneeuwman voelt zich opgesloten in zijn glazen bol. Hij is stiekem verliefd op het onbereikbare balletdanseresje aan de andere kant van de kamer. De engel op de klok geeft hem een heel bijzondere kans: hij mag één uur lang zijn bol uit zijn. En niet langer, anders smelt hij. Wat zal de kleine sneeuwman doen?
De Kleine Sneeuwman’ is een betoverende familievoorstelling naar het gelijknamige prentenboek van Harmen van Straaten. De voorstelling is een unieke samenwerking tussen Nederlandse en Chinese theatermakers, ontwerpers en musici in een bijzondere combinatie van spel, dans, beeld en muziek uit heel verschillende culturen. Het resultaat: een hartverwarmend wintersprookje voor jong en oud om van te smelten.

Vlnr: Angelo Verploegen (trompet), EK, Michiel van Dijk (altsax en clarinet), Wang Fang (pipa), Han Dung (sheng), Shuai Bo (bamboefluit) en Pi Feng (slagwerk).